• The Fahrenheit Group
  • The Fahrenheit Group
  • The Fahrenheit Group
  • The Fahrenheit Group
  • The Fahrenheit Group
  • The Fahrenheit Group

The Fahrenheit Group

Experiencing substantial corporate growth and expanding their service offerings, The Fahrenheit Group, was due for a larger space to meet their growing needs. With a progressive approach to tackling problems for their clients, The Fahrenheit Group required a space that was reflective of their dynamic business model.

Now situated in the newly renovated Handcraft Building in historic Scott’s Addition, The Fahrenheit Group’s new space provides a range of spaces to work, meet, collaborate, and gather. With a goal to provide flexibility to their employees and clients in the new space, a mix of assigned, unassigned, open and private work areas achieved a balance, while also taking advantage of natural light from the ten foot tall perimeter windows. The space features a large-scale client wall, custom conference table and live edge reclaimed wood furniture elements, and a massive garage door in their café space.


Market Segment:
Location:
Richmond, VA
Size:
000 sf
Year Completed:
2017
Download:
Date:
Categories: